Om Sobi

Sobi Suomessa

Sobi Suomessa

Hematologian ja immunologian hoitoihin keskittyminen

Kehitämme ja markkinoimme innovatiivisia hoitoja ja palveluita parantaaksemme harvinaissairaiden potilaiden ja heidän läheistensä elämää. Keskitymme lähinnä hematologian ja immunologian erikoisaloihin, mutta me tarjoamme hoitoja myös muihin harvinaisiin sairauksiin. 

Hemofilian hoidossa me olemme yksi Suomen johtavista yhtiöistä. Teemme lääkekehitystyötä hemofilian hoidon edistämiseksi. Tavoitteemme on, että hemofiliaa sairastavat potilaat saavat mahdollisuuden hyvään lääkitykseen ja hoitoon Suomessa. 

Lue lisää asiantuntemuksestamme hematologiassa.

Harvinaisten immunologisten sairauksien lääkehoidot on suunnattu sellaisiin sairauksiin, joissa on erityinen lääketieteellinen tarve. Kehitämme uusia hoitoja, ja tavoitteemme on, että useammat harvinaisen sairauden kanssa elävät potilaat pääsevät lääkehoitojen piiriin.

Harvinainen asiantuntemuksemme

Sobi on biofarmaseuttinen yritys, jolla on osaamista biologisten lääkeaineiden kliinisestä tutkimuksesta, lääkkeiden valmistuksesta ja jakelusta tuotteiden ja lääkehoitojen saatavuuden varmistamiseksi. Me keskitymme siihen, mihin voimme parhaiten vaikuttaa hyödyntämällä osaamistamme harvinaissairauksien hoidossa. 

Sobi kasvaa globaalisti

Organisaatiomme kattaa yli 30 maata ja me toimitamme lääkehoitoja potilaille yli 70 maahan ympäri maailmaa. Tärkeänä osana maailmanlaajuista strategiaamme on mahdollistaa harvinaissairauksia sairastaville potilaille tehokkaat lääkehoidot.  Laajennamme toimintaamme nykyisillä markkinoilla sekä laajentumalla uusiin maihin.

Maailmanlaajuisesti meillä on ympäri maailmaa noin 1500 työntekijää. Haluatko olla osa Sobia - Suomessa tai maailmalla? Katso avoimia työpaikkoja täältä.